Wat maakt een stromer fiets uniek?

Wat maakt een stromer fiets uniek?

 

Tegenwoordig zijn er veel merken fietsen op de markt, wat het moeilijk maakt om te kiezen. Er zijn echter enkele bedrijven die zich van de concurrentie onderscheiden dankzij hun knowhow. Dit is het geval met Stromer, die unieke elektrische fietsen ontwerpt met zeer goede capaciteiten. Als je fietsen wil voor je gezinsritjes, zou de beste optie de stromer fiets zijn. Inderdaad, het is een unieke fiets met fantastische eigenschappen. De ingenieurs van deze elektrische fiets zijn erin geslaagd om kracht, comfort, autonomie, design en connectiviteit te combineren in één fiets. Deze verschillende kenmerken zorgen voor een uniek gevoel tijdens het rijden.

De kracht van de motor

Het merk heeft drie types extreem krachtige motoren ontwikkeld. De eerste is de CYRO Drive-motor, met een totaal vermogen van 500 watt en een koppel van 35 Nm. De tweede is de SYNO Drive-motor met een totaal vermogen van 500 watt en een koppel van 40 Nm. En de laatste is de SYNO Sport-motor met een totaal vermogen van 800 watt en een koppel van 48 Nm. De combinatie van een motor met achterwielaandrijving biedt een hele reeks voordelen. In de eerste plaats wint de gebruiker aan efficiëntie, waardoor de slijtage van het tandwiel, het crankstel en ook de ketting beperkt blijft. Bovendien vermijdt hij vermogensverlies tijdens het schakelen en stelt hij de gebruiker in staat zijn snelheid in korte tijd op te voeren.

Ontwerp en autonomie

Een stromer fiets heeft een perfect ontwerp, met elk detail is rekening gehouden bij het ontwerpen van de fiets, en er zijn geen kabels zichtbaar. Alle onderdelen van de fiets (stuur, spatborden, bagagedrager, voor- en achterlichten) zijn zorgvuldig gekozen, zodat de fiets een perfect design heeft. Op het moment van aankoop, worden je twee frame modellen aangeboden. Wat de autonomie betreft, stelt de firma je drie types van zeer krachtige batterijen voor. De eerste met een capaciteit van 618 Wh, wat je een autonomie geeft tussen 40 en 100 km. De tweede met een capaciteit van 814 Wh en die je een autonomie geeft tussen 50 en 120 km. En de allerlaatste heeft een capaciteit van 983 Wh en geeft je een bereik tussen 60 en 150 km. Alle drie de batterijen zijn krachtig genoeg om een ritje te maken.