Heerlijk wandelen in de zon

Heerlijk wandelen in de zon

Wil jij een avontuurlijke wandeling maken in de stralende zon? Dan hebben we wij de perfecte locatie voor jouw vakantie. In Griekenland vind je namelijk het prachtige eilandje Kos. De flora en fauna op dit eiland zorgen ervoor dat elke wandeling een waar avontuur is. Kos is een klein eilandje dat ook wel bekend staat als fietseiland. Dus of je nu te voet of per fiets het avontuur aangaat, het eiland zal absoluut aan je eisen voldoen. Leuk voor volgend jaar? Waarom wachten als je ook deze zomer nog struinen door de prachtige omgeving van dit eiland. Met een last minute Griekenland kan je binnen een paar dagen al op bestemming zijn. En dat ook nog eens voor een zacht prijsje. Om je nog enthousiaster te maken geven je nog een paar tips die ervoor gaan zorgen dat je de vakantie van je leven hebt!

Een natuurlijke omgeving die nooit verveeld

Het eiland is zeer gevarieerd. Van rotsen en bergen met veel groen tot aan prachtige helder blauwe wateren met de mooiste goudkleurige stranden. Alleen al voor het oog is het pure verwennerij. Echter, heeft deze gevarieerde omgeving ook zijn praktische voordelen. Zoals eerder benoemt is het ideaal voor heerlijke wandelingen. Heb je het warm gekregen van al dat wandelen dan kan altijd nog een heerlijke duik in het water nemen om af te koelen. Naderhand kleur je rustig bij op je handdoekje. Heb je weer warm? Dan spring je toch gewoon nog een keer het water in. En voor de echte sportievelingen is er ook nog de mogelijkheid om te gaan surfen. Functionele schoonheid vind je hier op zijn best.

Heerlijk eten

Van al dat sporten krijg je natuurlijk gigantisch veel honger. Dan is het wel zo fijn dat je op het eiland lekker kan eten. De Griekse keuken staat bekend om gyros. Heerlijk op een pitabroodjes met een saus naar wens. Daarnaast zal je op het eiland veel grillrestaurants vinden. De heerlijkste stukken vlees glijden zo van je spies af. Ben je meer een liefhebber van vis? Dan kom je hier al helemaal tot je trekken. Omringt door water liggen de verse vissen letterlijk voor het oprapen. Dagelijks vangen de vissers vers vis voor de restaurants. Nog dezelfde dag zal jij de vers gevangen vis op je bordje hebben. Zo vers heb je vis nog niet gegeten. Dat is toch intens genieten na al die inspanningen?