Falke wandelsokken voor elk seizoen

Falke wandelsokken voor elk seizoen

De Falke wandelsokken zijn ideaal

Wandelen is iets dat we eigenlijk allemaal wel eens doen. En elke keer dat we dat doen merken we weer dat onze schoenen pijn doen of dat onze sokken niet lekker zitten. In sommige gevallen komt dit simpelweg omdat we gewoon niet gewend zijn aan wandeltochten, maar in de meeste gevallen ligt het aan wat we aan onze voeten hebben. De meeste mensen zoeken dan gelijk het probleem bij de schoenen, maar dit is niet de hoofdoorzaak van, bijvoorbeeld, blaren. Dat zijn de sokken. Denk er maar eens over na, dure wandelschoenen en dan van die goedkope enkelsokjes erin. Daarom zijn er Falke wandelsokken, deze zijn speciaal laagje tussen uw schoenen en uw hard werkende voeten.  

Falke wandelsokken zijn niet alleen voor wandelen

Gedurende de dag, bij flink wat beroepen dan ten minste, worden er toch wel wat kilometertjes gelopen. Denk bijvoorbeeld aan beroepen waar veiligheidsschoenen gedragen worden, deze zijn waarschijnlijk nog wel stugger dan wandelschoenen. Toch zit het niet lekker om daar extra dikke schoenen, want dat zorgt alleen maar voor meer warmte. Aan de andere kant zitten dunne sokken ook niet lekker, want in schoenen zoals die, slijten die enorm snel, wat dus ook weer voor blaren zorgt. Falke wandelsokken zijn net wat dikker dan normale sokken, maar ze zijn niet enorm dik. Hierdoor zijn ze dus ideaal om in te wandelen, maar ook om in te werken.

Ze passen precies om uw voet heen: de Falke wandelsokken

Sokken die net wat dikker zijn, maar niet echt dik zijn. Vaak zou dat resulteren in sokken die alle kanten opschuiven. Daar heeft Falke iets op bedacht. Falke wandelsokken zitten op dezelfde manier in elkaar als skisokken. Deze hebben speciale vlakken waar bepaalde delen van uw voet in hoort. Dit zorgt voor stabiliteit en het zorgt ervoor dat uw sok op zijn plaats blijft hangen. Wel onder de voorwaarde dat u de juiste maat aan heeft. Als deze namelijk te groot zijn, blijven ze alsnog afzakken en zitten er stukken overtollig sok in uw schoen. Als uw sokken te klein zijn, dan zit bijvoorbeeld het hieldeel op de onderkant van uw voet. Dit zorgt ervoor dat u de hele dag een ophoping onder op uw voet heeft zitten, wat ook echt niet lekker zit. Kortom: Falke wandelsokken zitten dus ideaal als u inspanning gaat leveren met uw voeten, zolang als dat u de juiste maat aanschaft.